40plus.dk anmeldelse – fordele, priser og ulemper

40plus.dk som virksomhed

40plus.dk er også en af de større datingsider og blev lanceret tilbage i 2006 – de har derfor masser af års erfaring og tilbyder kundeservice, hvilket alt sammen er gode tegn på en troværdig side. Det der får 40plus dk til at adskille sig fra andre sider, er at de har lavet sig en ’niche’ ved at henvende sig til folk der er 40 eller over, som navnet nok antyder.

40plus.dk formår dermed at dække et særligt behov blandt den lidt mere modne del af befolkningen – andre sider har utrolig stor variation i forhold til alder på brugerne, men hos 40plus.dk forøger ganske enkelt chancen for at finde en partner der er nogenlunde samme sted som en selv i lavet. 40plus dating er dermed det nye, og er også med til at afstigmatisere det at være 40 plus og single – der er masser af muligheder. Datingsiden er for alle, og der er også mange brugere som er på 60+. Ligesom mange andre steder, er der flest mandlige brugere, men fordelingen virker dog en smule mere jævn på 40plus.dk i forhold til mange andre senior dating sider.

Hvordan kan man møde singler på 40plus.dk?

40plus.dk adskiller sig fra andre dating sider, da det ikke kræves at man svarer på en hel masse spørgsmål eller lignende. Her er der ikke femten bokse og teksfelter der alle sammen skal udfyldes. I stedet kan man hurtigt komme igen med at oprette ”min side”, og så bladre profilerne igennem uden at gøre sig det store bsevær. Hjemmesiden kan også bruges til at finde venner og er ikke kun rettet mod kærligheden, og generelt opfordres man til at skrive med hinanden så man lærer andre at kende og kommunikerer på de forskellige vægge. Dette adskiller sig derfor en del fra andre datingsider, som primært omhandler at sende private beskeder til hinanden og ikke være i nogen offentlig kontakt. Derudover arrangeres der også arrangementer rettet mod dating for folk på 40plus, så man kan hurtigt blive involveret i nogle fysiske events og møde folk i virkeligheden. Husk dog stadig at lave et profilbillede og en profiltekst så du kan fortælle om dig selv og dine interesser, for det øger dine chancer for at møde nye mennesker.

Priser

Det anbefales naturligvis at man først opretter sig gratis for at få en idé om hvad siden indeholder og hvad den har at tilbyde. Herefter kan man vælge imellem nogle forskellige abonnementer hvis man gerne vil opgradere – jo længere en periode du vælger, jo billigere er det. Årsabonnementet er det billigste, mens den månedlige version er den dyreste.

Konklusion

Som konklusion, kan vi derfor hurtigt vurdere at 40plus.dk udvider hele konceptet med “dating” til også at omhandle venskaber og begivenheder i virkeligheden. Du kan derfor give et boost til din omgangskreds og få nye bekendtskaber der er jævnaldrende og samme sted i livet som dig. Sidens ‘niche’, nemlig at henvende sig til en bestemt aldersgruppe, er derfor en stor fordel.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv også at besøge Partner med Single.dk, Senior dk, 50 plus match.