50 plus match dk anmeldelse » Se fordele, ulemper og priser her

50plusmatch – søger du en livslang partner?

50plusmatch er en af de mange sider der henvender sig til det lidt ældre segment i befolkningen. Visse datingsider og dating apps hurtigt kan oversvømmes af yngre brugere, og dette kan gøre det ekstra svært at navigere rundt hvis man ønsker en jævnaldrende partner der er samme sted i livet som en selv. Derfor har sider såsom 50plus.dk formået at skabe og udnytte et hul på markedet for dating sider, som giver folk mulighed for at bruge en side der er beregnet præcist til det de søger efter.

50plusmatch som virksomhed

50plusmatch dk er en datingside har eksisteret siden 2010 og er en del af en international gruppe ved navn MatchMedia, som også opererer i bl.a. Sverige, Holland og Belgien. Dog skriver hjemmesiden selv at de tilpasser de individuelle lande da der findes forskellige datingkulturer og tilpasser deres sider herefter. 50plusmatch har en meget ligetil kundeservice uden ”noreply”, hvilket betyder at man kan besvare alle mails direkte.

Behov

50plus.dk skriver klart og tydeligt på deres ”Om os”-side at de er en hjemmeside der kun er henvendt til folk på 50 eller over, hvilket gør livet betydeligt nemmere for brugere der kun søger partnere og kontakter indenfor dette felt. Derudover holder hjemmesiden hele tiden øje med nye tendenser så de kan gøre det endnu nemmere for deres brugere at møde nye mennesker. 50plusmatch har også en app, ligesom så mange dating apps, der kan bruges alene eller sammen med hjemmesiden.

50plusmatch priser

50plusmatch har både en gratis version og et abonnement du kan købe til en god pris, alt efter hvad dine behov er. Der er ingen udløbsdato på gratis profiler, men du skal dog huske på at du ikke kan bruge alle funktionerne på siden. Du kan for eksempel ikke se hvem der har besøgt din profil, bruge messenger eller sende ubegrænsede interessemeddelelser. Du kan dog stadig opbygge din profil med billeder og læse meddelelser samt meget andet.

Priser på abonnementer varierer og selvom der ikke pt. reklameres med nogen rabatkoder, kan du være heldig at få fat i en. Den billigste månedspris får du ved at binde dig til et års abonnement, da dette kun er 79 kroner om måneden, men du kan også vælge abonnementer på en måned, 3 eller 6 måneder. En måneds abonnement koster 199 kroner.

Møde singler på 50plusmatch

Ifølge hjemmesiden, så er det en bonus at de er meget strikse omkring minimumsgrænsen på 50 år, da giver et større udvalg af præcis den gruppe folk søger, og øger dermed dine chancer for at finde det du søger i senior dating. Når man skal bedømme hvor stor chancen er for at være heldig på siden, så er det også en god idé at kigge på brugernes anmeldelser af siden. Inde på Trustpilot får 50plusmatch en middel rating – de fleste virker til at være tilfredse helt generelt, men nogle brugere nævner at der gerne må være lidt mere aktivitet. Men selve siden fungerer fint som den skal.

Konklusion

Generelt set, så virker 50plusmatch til at være en god mulighed for folk på 50 år eller over der ønsker at finde en partner samme sted i livet. Siden er god hvis man kun ønsker folk i denne aldersgruppe. Selvom siden ikke er danskejet, er alt på hjemmesiden dog på dansk og kundeservicen virker til at være meget let at gå til. En anden fordel ved siden er, at du nemt kan oprette en profil og bruge sidens gratis funktioner uden tidsbegrænsning, selvom det dog er nødvendigt at købe et abonnement for at få den fulde oplevelse.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv også at besøge 40plus.dk, 50 plus match dk.