40plus anmeldelse – fordele, priser og ulemper

40plus dk som virksomhed

dating 40plus40plus.dk er også en af de større datingsider og blev lanceret tilbage i 2006 – de har derfor masser af års erfaring og tilbyder kundeservice, hvilket alt sammen er gode tegn på en troværdig side. Det der får 40plus dk til at adskille sig fra andre sider, er at de har lavet sig en ’niche’ ved at henvende sig til folk der er 40 eller over, som navnet nok antyder.

40plus dk formår dermed at dække et særligt behov blandt den lidt mere modne del af befolkningen – andre sider har utrolig stor variation i forhold til alder på brugerne, men hos 40plus forøger ganske enkelt chancen for at finde en partner der er nogenlunde samme sted som en selv i lavet. 40plus dating er dermed det nye, og er også med til at afstigmatisere det at være 40 plus og single – der er masser af muligheder. Datingsiden er for alle, og der er også mange brugere som er på 60+. Ligesom mange andre steder, er der flest mandlige brugere, men fordelingen virker dog en smule mere jævn på 40 plus dk i forhold til mange andre senior dating sider.

40plus Screenshot NY 2020

Hvorfor skal man vælge 40plus ? – Danmarks største 40plus dating side

 Hvis du også gør et forsøg på at finde kærligheden, som en single på 40 år eller ældre, så er 40plus bare det mest oplagte sted, at finde kærligheden online. På 40plus.dk finder du ærlige profiler, hvor du finder ligesindede mennesker, som du kan date allerede i dag. Det er desuden gratis at oprette en profil på 40plus.dk, hvor du så har muligheden for at opgradere dit abonnement, så du kan få adgang til flere fordele. Man finder ofte folk i 40’erne eller ældre, som leder efter kærligheden, fordi der i denne aldersramme oftest sker mange kriser og nye begyndelser. 40plus har eksisteret i mange år, og der er en masse danske singler på siden. Du har stor mulighed for at tilrettelægge din søgning på 40plus, efter præcis dine ønsker og behov. Så hvis du ønsker en kvinde på 40 år, som er atletisk bygget og som bor i Storkøbenhavn, så er det det du finder, resten af arbejdet er op til dig. Folk på 40plus er oftest forholdsvist åbne overfor at mødes, så længe de kan se du har en ærlig profil og at du opfører dig hensigtsmæssigt.

Hvordan kan man møde singler på 40 plus dk?

Slots for enhver smag, live dealer spil, roulette, blackjack, kortmaskiner og andre spændende spil tilbydes af online gambling club operatøren Pin Up https://pinupcazino.com/az/. Du vil kunne spille på siden både uden at investere og for rigtige penge. Men for at få rigtige indsatser skal du registrere dig, hvilket ikke tager mere end et minut. Men efter du vil være tilgængelig generøse bonusser, deltagelse i turneringer og lotterier, loyalitetsprogram. For ikke at tale om at vinde pengepræmier og hæve dem.

40plus.dk adskiller sig fra andre dating sider, da det ikke kræves at man svarer på en hel masse spørgsmål eller lignende. Her er der ikke femten bokse og teksfelter der alle sammen skal udfyldes. I stedet kan man hurtigt komme igen med at oprette ”min side”, og så bladre profilerne igennem uden at gøre sig det store bsevær. Hjemmesiden kan også bruges til at finde venner og er ikke kun rettet mod kærligheden, og generelt opfordres man til at skrive med hinanden så man lærer andre at kende og kommunikerer på de forskellige vægge. Dette adskiller sig derfor en del fra andre datingsider, som primært omhandler at sende private beskeder til hinanden og ikke være i nogen offentlig kontakt. Derudover arrangeres der også arrangementer rettet mod dating for folk på 40plus, så man kan hurtigt blive involveret i nogle fysiske events og møde folk i virkeligheden. Husk dog stadig at lave et profilbillede og en profiltekst så du kan fortælle om dig selv og dine interesser, for det øger dine chancer for at møde nye mennesker.

40plus.dk anmeldelse, test 2020

Hvordan opretter jeg en profil hos 40plus.dk? – Start kærlighedseventyret i dag

Når du skal oprette en profil hos 40plus, så er der to muligheder. Du kan enten vælge at oprette en gratis profil, eller du kan betale for et abonnement. Du skal starte med at oprette en gratis profil, hvorefter du har muligheden for at opgradere til et plus abonnement. Du kan oprette dig i dag, ved at klikke lige her. Her udfylder du at du er en mand eller kvinde, hvad du søger og dit postnummer. Derefter så opretter du dig med et brugernavn til din profil, en kode, e-mail og fødselsdato, dernæst så accepterer du betingelserne og trykker ”Opret profil nu”. Så snart du har oprettet din profil, bliver du mødt med en pop-up boks, som spørger dig om at uploade et profilbillede. Gør dette, så folk kan se hvem du er, det øger dine chancer for at finde en partner markant. Hvis du gerne vil opgradere til et plusmedlemskab, så tryk på de tre linjer øverst i højre hjørne, og så tryk ”Køb plusmedlemskab”. Priserne for et plusmedlemskab er 119 kr./pr. 30 dag, med 3 måneders binding, de har nogle forskellige løsninger, men det er den mest populære. Det er altså en billig pris, ift. Mange andre datingsiders dyre priser. Du kan læse mere 40plus.dk’s pris i næste sektion.

Hvad kan jeg med et plusmedlemskab hos 40plus? – Billig pris, mange fordele

Med et plusmedlemskab hos 40plus datingside, får du muligheden for at se mange flere profiler, dvs. mere dating! Du kan desuden læse og skrive breve, hvilket er ret essentielt, hvis du er interesseret i 40plus dating. Du kan finde ud af hvilke medlemmer der kigger på din profil, du får mulighed for at se hvem der er interesserede i dig, hvem der har tilføjet dig som en favorit profil, samt kan du oprette og tilmelde dig events på dating 40plus portalen, hvor du kan mødes med andre singler. Tøv ikke, det er seriøs dating, hvor du finder kærligheden lettere, når du investerer i et plusmedlemskab hos 40 plus. Du kan opgradere i dag, ved at klikke lige her på dette link.

Det anbefales naturligvis at man først opretter sig gratis for at få en idé om hvad siden indeholder og hvad den har at tilbyde. Herefter kan man vælge imellem nogle forskellige abonnementer hvis man gerne vil opgradere – jo længere en periode du vælger, jo billigere er det. Årsabonnementet er det billigste, mens den månedlige version er den dyreste.

Konklusion – Måske Danmarks bedste datingside for 40+ dating?

Du kan finde kærligheden i dag, så hvorfor ikke begynde at finde den i dag, for dig som er 40 år eller ældre? Der er tonsvis af singler på 40plus.dk, som virkelig bare venter på at komme i gang med noget seriøs dating. 40 plus  er en anerkendt side, med en masse medlemmer, skønne mænd og kvinder og så kan du endda komme i gang, helt gratis. Siden er let at betjene og det koster ikke en formue, at tilmelde dig og få muligheden, for at finde kærlighed. Du ønskes alt det bedste på din rejse, til at finde kærlighed. Pas godt på dig selv og husk at brug din sunde fornuft, når du dater online.

Som konklusion, kan vi derfor hurtigt vurdere at 40plus.dk udvider hele konceptet med “dating” til også at omhandle venskaber og begivenheder i virkeligheden. Du kan derfor give et boost til din omgangskreds og få nye bekendtskaber der er jævnaldrende og samme sted i livet som dig. Sidens ‘niche’, nemlig at henvende sig til en bestemt aldersgruppe, er derfor en stor fordel.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv også at besøge Partner med Single.dk, Senior dk, 50 plus match.