50 plus match dk anmeldelse » Se fordele, ulemper og priser her

50plusmatch – søger du en livslang partner?

50plusmatch.dk anmeldelse, test 2020

50plusmatch er en af de mange sider der henvender sig til det lidt ældre segment i befolkningen. Visse datingsider og dating apps hurtigt kan oversvømmes af yngre brugere, og dette kan gøre det ekstra svært at navigere rundt hvis man ønsker en jævnaldrende partner der er samme sted i livet som en selv. Derfor har sider såsom 50plus.dk formået at skabe og udnytte et hul på markedet for dating sider, som giver folk mulighed for at bruge en side der er beregnet præcist til det de søger efter.

Udover at kigge på den generelle vision som 50plusmatch.dk har, så vil vi i denne artikel også tage et skarpt kig på, om du kan indløse en eventuel rabatkode til 50plusmatch.dk, hvordan siden fungerer rent teknisk og opsætningsmæssigt, min personlige holdning til 50plusmatch.dk, samt hvem der står bag firmaet og hvordan anmeldelserne af 50plusmatch.dk ser ud.

Er du nysgerrig og er du klar på at lære endnu mere om 50plusmatch.dk? Så er du uden tvivl det helt rigtige sted, snup en kop te eller kaffe, og læs med her, så du kan få mest muligt ud af din profil på 50plusmatch.dk

Rabatkode til 50plusmatch.dk

50plusmatch Screenshot NY

Men findes der så egentlig overhovedet nogen rabatkoder til 50plusmatch.dk? Hvis du er heldig, så kan du falde over en rabatkode på nettet, som evt. kan give dig et gratis opgraderet medlemskab, som man normalt skal betale penge for. Den letteste måde at finde ud af om der er en rabatkode tilgængelig på, for 50plusmatch.dk er at Google ”50plusmatch.dk rabatkupon” eller ”50plusmatch.dk rabatkode”. Ved at Google dette, kan du være heldig og opdage en kupon. Det skifter meget løbende, om der er rabatkuponer tilgængelige eller ej. Du kan evt. prøve at kigge på dette link, og se om der er nogle der virker.

Dog skal du være forberedt på, at der er mange rabatkoder som ikke virker, når du finder dem online via Google. Det kan ellers være en god idé at tilmelde dig 50plusmatch.dk’s nyhedsbrev, der kan du være heldig og modtage en gave eller en rabatkode, hvis du altså husker at holde øje med din indbakke.

50plusmatch som virksomhed

Anmeldelser af 50plusmatch50plusmatch dk er en datingside har eksisteret siden 2010 og er en del af en international gruppe ved navn MatchMedia, som også opererer i bl.a. Sverige, Holland og Belgien. Dog skriver hjemmesiden selv at de tilpasser de individuelle lande da der findes forskellige datingkulturer og tilpasser deres sider herefter. 50plusmatch har en meget ligetil kundeservice uden ”noreply”, hvilket betyder at man kan besvare alle mails direkte.

Man kan sige, det er ligesom enhver anden dating app, eller hvis man kunne forestille sig hvordan det ville være i virkeligheden. Man kan umuligt klikke og matche med alle folk, så derfor må man gøre opmærksom på hvad det er man søger og forventer af de andre datingprofiler, samt hvad det er man selv er interesseret i og ønsker at få ud af kontakten med det potentielle match.

Det fede ved 50plusmatch.dk, er at du finder folk som er meget inden for den samme aldersgruppe, derfor er det meget sandsynligt, at kemien vil spille rigtig godt. På andre datingsider, møder man ofte folk fra hele aldersspektret.

Men fordi aldersgruppen er så specifik, så er der stor chance for i har præcis de samme ønsker og interesser, da i kommer for nogenlunde samme tidsperiode.

Behov

50plus.dk skriver klart og tydeligt på deres ”Om os”-side at de er en hjemmeside der kun er henvendt til folk på 50 eller over, hvilket gør livet betydeligt nemmere for brugere der kun søger partnere og kontakter indenfor dette felt. Derudover holder hjemmesiden hele tiden øje med nye tendenser så de kan gøre det endnu nemmere for deres brugere at møde nye mennesker. 50plusmatch har også en app, ligesom så mange dating apps, der kan bruges alene eller sammen med hjemmesiden.

50plusmatch priser

50plusmatch har både en gratis version og et abonnement du kan købe til en god pris, alt efter hvad dine behov er. Der er ingen udløbsdato på gratis profiler, men du skal dog huske på at du ikke kan bruge alle funktionerne på siden. Du kan for eksempel ikke se hvem der har besøgt din profil, bruge messenger eller sende ubegrænsede interessemeddelelser. Du kan dog stadig opbygge din profil med billeder og læse meddelelser samt meget andet.

Priser på abonnementer varierer og selvom der ikke pt. reklameres med nogen rabatkoder, kan du være heldig at få fat i en. Den billigste månedspris får du ved at binde dig til et års abonnement, da dette kun er 79 kroner om måneden, men du kan også vælge abonnementer på en måned, 3 eller 6 måneder. En måneds abonnement koster 199 kroner.

Møde singler på 50plusmatch

Ifølge hjemmesiden, så er det en bonus at de er meget strikse omkring minimumsgrænsen på 50 år, da giver et større udvalg af præcis den gruppe folk søger, og øger dermed dine chancer for at finde det du søger i senior dating. Når man skal bedømme hvor stor chancen er for at være heldig på siden, så er det også en god idé at kigge på brugernes anmeldelser af siden. Inde på Trustpilot får 50plusmatch en middel rating – de fleste virker til at være tilfredse helt generelt, men nogle brugere nævner at der gerne må være lidt mere aktivitet. Men selve siden fungerer fint som den skal.

Konklusion

Generelt set, så virker 50plusmatch til at være en god mulighed for folk på 50 år eller over der ønsker at finde en partner samme sted i livet. Siden er god hvis man kun ønsker folk i denne aldersgruppe. Selvom siden ikke er danskejet, er alt på hjemmesiden dog på dansk og kundeservicen virker til at være meget let at gå til. En anden fordel ved siden er, at du nemt kan oprette en profil og bruge sidens gratis funktioner uden tidsbegrænsning, selvom det dog er nødvendigt at købe et abonnement for at få den fulde oplevelse.

Men ud over dette, så er det bare en generel rigtig god side, hvor der er mulighed for at møde mange ligesindede mennesker, som har meget de samme interesser og ønsker, som en selv. Folk der er på 50plusmatch.dk er utroligt velovervejede og seriøse omkring deres profiler, og søger virkelig noget og er der ikke bare sjov, som man ofte kan se på f.eks. Tinder og lign. Apps.

Når alt kommer til alt, så vil jeg sige at 50plusmatch.dk fungerer lige som den skal, hverken for kedelig eller for fancy. Men prøv den af for dig selv, og se hvad du selv synes.

Matchmedia Group arbejder hele tiden på at inkorporere det enkelte lands kultur i deres datingsider og dating apps. Matchmedia Group er en hollandsk virksomhed, hvilket er ret essentielt at vide. Hvorfor tænker du måske? Fordi hvis man kigger på f.eks. Holland, eller andre lande for den sags skyld, så dater man forskelligt fra land til land, men Matchmedia Group arbejder for altid, på at udbygge deres hjemmesider og andre apps, til at kunne spille i harmoni med det enkelte lands kultur og sociale normer. Det er også en af grundene til at Matchmedia Group, er så stor en virksomhed, som de er i dag.

Hvis man kigger på mange andre virksomheder rundt omkring i verden, som beskæftiger sig med dating, så forstår de ikke den internationale og kulturelle barriere, som kan vise sig, på de forskellige markeder, rundt omkring i verden. Der findes f.eks. enormt mange russiske datingsider, men grunden til at de ikke bliver så store rundt omkring i verden, er fordi de ikke forstår sig på at henvende sig, til de forskellige kulturer som dater online, rundt omkring i verden.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv også at besøge 40plus.dk, 50 plus match dk.