Baltiske kvinder – date smukke piger

Baltisk dating – hvordan og hvor?

smukke baltiske kvinderI disse år er det utrolig populært at kigge mod udlandet for at finde en partner. Med moderne teknologi, der er uafhængig af landegrænser, giver det i bund og grund også ret god mening. Hvorfor lade sig begrænse og kun lede i sin hjemby eller lokalområdet, når man i stedet kan finde sit helt perfekte match ude i verden? Der er langt flere muligheder, og dermed også større chance for at finde den partner som passer allerbedst til dig. Baltikum er en oplagt mulighed. Der er mange der vælger at lede efter en partner på den anden side af kloden, men det er der faktisk ingen grund til – vi har masser af spændende lande og kulturer lige i baghaven, og især her i Nordeuropa er vi for alvor ved at få øjnene op for mulighederne i Baltikum. En af de store fordele ved at date kvinder fra baltiske lande er, at det faktisk ikke er så langt væk igen. De baltiske lande har færgeforbindelse til bl.a. Finland, og ligger derfor indenfor en meget overskuelig rejseafstand fra Danmark. Det er uden tvivl lidt anderledes end at skulle tage hele vejen til f.eks. Rusland, Thailand eller Filippinerne! Det betyder også, at hvis du møder en baltisk pige der ikke lige bor i Danmark, så er det ikke en kæmpestor rejse at mødes med hende – eller få hende til at tage til Danmark.

 

Hvorfor skal du vælge en baltiske kvinder?

baltiske kvinder i danmarkFørst og fremmest, selvom det lyder lidt overfladisk, så er baltiske kvinder nogle af de smukkeste kvinder rent statistisk i hele Europa. Der er flest supermodeller per indbygger! Dette betyder selvfølgelig ikke, at du absolut ender med at score dig en topmodel, men generelt kan det tyde på, at denne del af Europa har ekstra gode gener når det gælder udseendet. Det er bestemt ikke en dårlig ting!

Derudover er der i mange af landene i Central- og Østeuropa stadig en række kulturelle normer og traditioner når det gælder kønsroller. Det varierer selvfølgelig en del fra individ til individ, og du skal også tænke på hvad du selv foretrækker – men der er en generel opdeling af hvad henholdsvis manden og kvinden ”står for” i et parforhold. Det giver selvfølgelig en form for klarhed, men man tilpasser sig jo også efter hinandens egne præferencer. Men generelt er der rigtig mange baltiske piger der har en forventning om, at deres mand kan tage sig af dem og indtage en traditionel, maskulin rolle. De har det fint med at læne sig lidt tilbage, i hvert fald mens I stadig dater og lærer hinanden at kende, og lade dig styre slagets gang. Det er også en god måde at lære dig at kende på, og finde ud af hvilken type mand og hvilke præferencer du har – hvor tager du hende hen på date, hvordan behandler du tjeneren, og så videre. Baltiske piger har selvfølgelig deres egen mening og kan være ret stålsatte, men det kommer oftest først tydeligt til udtryk senere, når I er mere komfortable med hinanden og har bedre indbyrdes kendskab. Derudover er mange af dem også familiemennesker. De er tæt knyttede til deres familie, og mange har et brændende ønske om at stifte deres egen familie. Det er også noget man skal tage til overvejelse inden man starter et fast parforhold med en baltisk kvinde. Til gengæld, hvis du også ønsker at stifte familie, så kan du være sikker på at din kvinde vil gøre sit yderste. Hun kan skabe et varmt, kærligt hjem hvor familielivet er i højsædet. Derudover har de også fokus på at opdrage børn med respekt for deres omgivelser, der er styr på detaljerne, og hun går op i at sørge for, at der er styr på hjemmefronten – også selvom I begge arbejder eller har ekstra hjælp, så er det hende der bevarer overblikket. Det betyder også, at du kan få gode pluspoint hvis du selv går op i et rent og ryddeligt hjem, mens du godt kan forvente at der bliver strammet op, hvis du er lidt mere rodet end hende. Et pænt hjem og et velfungerende familieliv er altafgørende for hende.

 

Hvad skal du vide inden du prøver baltisk dating?

Der er selvfølgelig både praktiske og andre, mere kulturelle aspekter du skal overveje inden du giver dig i kast med baltiske kvinder, uanset om det f.eks. er online date eller det er baltiske i Danmark du har kastet blikket efter. Først og fremmest, så er deres tilgang til dating en smule mere gammeldags. Du skal være klædt på til lejligheden, og have pænt, rent tøj på, samt fremstå velsoigneret (og velduftende). Du får pluspoint hvis du medbringer blomster.

prøver baltisk datingPå selve daten, er det også en rigtig god idé at forberede sig med nogle talepointer. Mange baltiske kvinder kan godt være lidt stille, generte og introverte indtil de har lært dig bedre at kende. Hvis du viser lederskab ved at have bestemt hvor I skal hen, og har et par gode samtaleemner, så vil hun føle sig godt tilpas i dit selskab og slappe mere af. Det er et godt udgangspunkt for at lære hinanden bedre at kende. Det hjælper i øvrigt også, hvis I har skrevet lidt frem og tilbage inden daten, for så har du en idé om hvad hun er interesseret i, og hvilke mulige fælles interesser I har – og selvfølgelig teste hvor god kemien er. Generelt er det godt hvis du viser, at du ikke er bange for at tage styringen, og at du har selvtillid og let til smil.

Hvis du er klar til at møde baltiske kvinder, så er den letteste måde at komme i gang på, naturligvis internettet. Her kan du nemt finde hjemmesider der specielt rettet mod at finde partnere i Baltikum. Du kan også være heldig at finde partnere i Danmark der kommer fra Baltikum. Det handler bare om at være tålmodig og søge indtil du finder den rette. Held og lykke!