C-date dk anmeldelse » Se fordele, ulemper og priser her

C-date – en verden af uforpligtende dates

Anmeldelser af C-DateC Date er en af de dating sider der fokuserer meget specifikt på gratis sex dating og giver besøgende en klar fornemmelse af hvilken målgruppe siden er henvendt til. Siden her handler ikke blot om at tage på kaffedate og forsøge at bedømme hvorvidt personen overfor er potentielt kærestemateriale. I stedet vil siden her sætte dig i kontakt med en partner til at opleve en eventyrlig nat uden de store forpligtelser – det handler om at følge sin passion og være åben for nye, sexede oplevelser.

C Date som virksomhed

C-date.dk Screenshot NY 2020

c-date.dk opererer ikke kun i Danmark, men har også sider i Storbritannien og forskellige steder i EU. Inde på hjemmesidens ”Om os” fane kan man se at siden drives af operatøren Interdate S.A. der er baseret i Luxemburg, og man kan finde tilladelser, register- og momsnummer, så man nemt kan slå firmaet op hvis man er i tvivl om noget. På samme side finder man også hjemmesidens mail for kundeservice, og hele siden er også på dansk. Visse sider rapporterer om at man typisk får svar indenfor et døgns tid.

Behov

C-date skriver tydeligt på deres side at deres koncept handler om casual dating – dating uden forpligtelser og hvor man måske enten ønsker en enkelt lidenskabelig nat eller måske en ven med fordele – eller længere affærer, hvis man søger dette. Der er plads til alle og brugerne har en forståelse af at det foregår uden forpligtelser (medmindre begge parter selvfølgelig har lyst til det). Alt foregår diskret og med tilstrækkeligt anonymitet. Udover hjemmesiden, kan man også bruge c-dates app som kan downloades til både iOS og Android, så man nemt kan tilgå sin profil på farten.

C-date anmeldelse, test 2020

C Date priser

C-Date er let at komme i gang med, da man hurtigt kan oprette en gratis profil og tjekke siden ud. Dog er der, ligesom med mange andre dating apps og hjemmesider, begrænsninger på hvad man kan lave inde på siden med et gratis medlemskab, men det er godt hvis man gerne lige vil kigge lidt rundt inden man forpligter sig. C-date virker ikke rigtig til at tilbyde rabatkoder så snart man kommer ind på siden, men man kan sagtens få en god pris alligevel på sit medlemskab. Hvis du køber et abonnement på et år, koster det dig 129 kroner om måneden, mens et abonnement på tre måneder lyder på 359 kroner per måned. Priser på medlemskab svinger derfor en del.

Møde singler på C Date

På startsiden skriver C Date at der er en meget lige fordeling af mænd og kvinder på siden – 48% mænd og 52% kvinder. Derudover bringer siden også lidt statistik – der er mere end 10.000 samtaler om dagen og siden har en såkaldt samtalesucces på 72% – altså hvor stor din chance er for at få svar på din besked som Premium-medlem. C-Date har angiveligt også mere end 100.000 aktive medlemmer, så der burde være rig mulighed for at finde en partner. Siden sørger også for at man på forhånd oplyser om hvilke ønsker man har til en partner og sender dig kontaktforslag baseret på dine svar. Dette øger chancen for at du finder lige den type partner du søger.

Konklusion

På trods af at der er blandede anmeldelser, alt efter hvilke sider man læser en anmeldelse på, så virker C-Date til at være seriøs – især fordi den har internationalt rækkevidde. Derudover er konceptet meget ligetil og henvendt til en specifik målgruppe, så man ved hvad man går ind til hvis man ønsker en lidenskabelig nat. Det er derfor helt perfekt for dig der måske gerne vil udforske din seksualitet eller fantasier uden forpligtelser, eller måske bare har lyst til at møde nye mennesker og måske få en ven med fordele.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så tjek også Sexhunt og Victoria Milan dk.