Dating.dk anmeldelse – fordele, ulemper, priser her

Er Dating.dk troværdig eller ej?

hvad koster dating dkDating.dk har været på det danske marked i årevis og er derfor en af de tunge spillere i branchen. På trods af at udenlandske apps, såsom Tinder, har fået en stor andel af brugere og aktivitet, så er Dating.dk lidt mere af en dansk klassiker. De startede allerede tilbage i 1999 og udbyder en række forskellige artikler, horoskoper og brevkasse oveni deres services for medlemmerne.

Brugerne på Dating.dk er fordelt over alle aldersgrupper fra 18 år og opefter. Der er naturligvis unge brugere derinde, men jo højere op i alderskategorierne man søger, jo flere profiler finder man. Det er især fra 25+ og op til 55 at man især finder de største antal brugere. Derudover er der også flere mænd end kvinder derinde, hvilket måske er gode nyheder for de kvinder der er til mænd. Yngre brugere plejer helst at bruge apps, såsom Tinder eller lignende, mens de mere traditionelle datingsider nyder mest popularitet blandt det modne segment.

Dating.dk Screenshot NY 2020

Priser

Dating.dk’s ulempe er at det koster penge at bruge siden. Priser for Dating.dk varierer dog en del, da du kan gøre brug af en masse introtilbud og f.eks. få en eller et par måneder for kun 1 krone om måneden, en gratis prøveperiode, og lignende. Afhængig af hvad du betaler med, kan din pris på medlemskab også variere. Sørg også for at tjekke hvad der er bindende, for visse abonnementer og tilbud kræver en bindingsperiode på 3 måneder. Prisen for medlemskab kan variere mellem 149 kr og 250 kr om måneden.

Dating.dk har både en app og en hjemmeside

Dating apps er næsten påkrævet i disse dage med smartphones, men hvor Tinder er blevet decideret udviklet til smartphones, så ligger Dating.dk’s største styrke helt klart i at være en dating side. Anmeldelserne af appen siger at den kan godt være lidt besværlig og klodset, men det er et fint alternativ hvis man er på farten. Om du derfor skal vælge at bruge appen eller hjemmesiden for Dating dk, det handler i sidste ende om hvad du foretrækker.

Succes

Hvis du ønsker at få succes på Dating.dk, så skal du reelt bare følge nogle helt simple regler – brug et vellignende profilbillede, skriv en god tekst der viser noget om hvilken person du er (ikke noget med ”jeg er sød, sjov..” – vær lidt kreativ!) og så prøv at tage kontakt til de mennesker der fanger din interesse. Du skal vise de bedste sider af dig selv og virke rar og omgængelig, men husk også på at der er mange fisk i havet og vær opmærksom på hvilke signaler du får fra den du skriver med – som i øvrigt er en fremmed på nettet. Det værste du kan gøre er bare at skrive ”Hej hvad så” eller lignende til alle de profiler du støder på – det virker useriøst og skaber ikke den store lyst til at bruge tid på at svare dig. Skim i stedet profilerne igennem og find på en lidt mere indbydende besked, så er du straks garanteret langt flere svar. Disse regler gælder for næsten alle datingsider og apps.

Dating.dk anmeldelse, test 2020

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så tjek også Partner Med Niveau og 40plus.dk