De Bedste Dating Apps – 2020

De Bedste Dating Apps

gratis dating appsNår det kommer til dating apps, så er der heldigvis en masse du kan benytte dig af, hvis det er du leder efter kærligheden online. Det sjove ved en dating app er, at det føles bare lidt mere som en leg, og de forskellige apps, er ofte indrettet til at dit GPS signal i din smartphone, promoverer folk som er inden for en bestemt radius som du har sat i indstillingerne på din app. Ellers kan det være, at de potentielle partnere der dukker op på din app, er folk som du har gået forbi på gaden. Lad os tage et nærmere kig på de bedste dating apps i 2020, lige straks.

  1. Tinder

Tinder dating app

Åh ja, Tinder. Det er her man helt sikkert, har en rigtig stor mulighed for at finde kærligheden eller bare en fræk aftale online, i en lynende fart. Her indstiller du dine søgeindstillinger efter hvilket køn det er du gerne vil matche med, samt hvilken områderadius du vil køre efter, samt aldersgruppe. Så du kan sige du vil søge på folk i alderen 18-32, indenfor 25 km, piger. Sådan kan det typisk se ud. Der er mulighed for at opgradere din Tinder profil med et Tinder Plus eller Tinder Gold medlemskab. Med Tinder Plus kan du matche med flere, altså der er ingen begrænsning på hvor meget du kan swipe på en dag. Med Tinder Gold, kan du se alle dem der har matchet med dig, samt kan du få de samme fordele som der er i Tinder Plus, samt lidt andre godter også. Appen findes til de fleste styresystemer, og kan også benyttes webbaseret.

  1. Happn

Happn dating app

Happn er nok Tinders største konkurrent, selvom Tinder selvfølgelig stadig fører. Men har har du muligheden for at downloade en app, som er meget lig Tinder, men har bliver du kun foreslået potentielle matches, som har gået forbi dig på gaden. Dette giver hverdagen lidt mere spænding. Happn har også en betalt funktion der hedder Happn Premium, hvor du kan se hvem der har liket dig og nogle andre fede godter. Det slår uden tvivl netdating apps, det er der ingen tvivl om.

  • Single.dk

Single.dk dating app

Hvis du er på udkig efter en dating app, hvor der er en høj troværdighed og masser af danske brugere og en app af dansk kvalitet. Så er det uden tvivl Single.dk, som du skal benytte dig af. De har en fantastisk match-maker teknologi, som gør at du bliver præsenteret for de matches, som du er mest interesseret i, baseret på deres algoritme. Aldersgruppen på Single.dk er meget bred og derfor har du rig mulighed for at møde en masse forskellige mennesker, ikke bare aldersmæssigt også typemæssigt. Deres design er super brugervenligt og er nemt at finde rundt i, hvilket gør det til en super rar oplevelse, at benytte sig af deres fantastiske dating app. Du kan oprette dig på Single.dk helt gratis, men også opgradere til et betalt medlemskab, så du får adgang til endnu flere funktioner og fordele.

  1. Match.com

match.com dating app

På Match appen, har du rig mulighed for at matche med alle slags typer. Det er en app, som har brugere af meget diverse aldersgrupper og typer. Dem som benytter sig af Match.com er ofte lige lidt ældre, end dem man finder på Tinder og Happn, selvom der selvfølgelig er alle aldersgrupper, på alle disse datingsider.

  1. Dating.dk

Dating.dk dating app

Dating.dk appen, er et super hot mødested, for alle som er ude på at finde kærlighed og frække aftaler. De påstår selv at de er ”Danmarks største datingside”. De har eksisteret i hele 20 år og deres succes er stadig rigtig stor. De er dog stadig større på deres hjemmeside, sammenlignet med deres app. Men dating.dk er bare en god gammel klassiker herhjemme i Danmark. Rigtig mange par har fundet hinanden her og man ved det virker og fungerer. Hvis man skulle sige et ord om Dating.dk, så er det nok, ”Troværdighed”. Deres app fås til iPhone og Android.

  1. Dating til Seniorer

Senior.dk dating app

Hvis du er på udkig efter den bedste dating app i 2020 til seniorer, så er du det helt rigtige sted. Dog skal du vide, at der faktisk ikke er den helt perfekte app, til seniorer derude i dag. Men, selvfølgelig er der nogen som er okay. Bl.a. appen fra datingsiden Zoosk, er meget oplagt til den ældre målgruppe. På Zoosk finder du ikke kun mennesker fra Danmark, du finder 40 millioner mennesker, primært fra norden af. Men det er altså et rigtig godt sted at finde kærligheden, hvis du er klar til det. Ud over det, så findes der jo stadig apps som Tinder, Happn, Match.com osv. Som egner sig helt fint til senior folkene. Den klare vinder, af de bedste dating apps 2020, når det kommer til senior dating, så er det uden tvivl senior.dk der vinder. Det er her de fleste seniorer er samlet online, hvor der er rig mulighed for at møde sin nye senior partner. Senior.dk har eksisteret i rigtig mange år og du kan blive opgraderet medlem af Senior.dk, for kun 2,30 kr. pr. dag! Hvis du ikke har lyst til at betale for et medlemskab hos Senior.dk, kan du dog stadig bare have en gratis profil, hvis du har lyst til det.

Med tiden er jeg helt sikker på, at vi vil se der kommer endnu federe teknologi og apps, til den ældre del af befolkningen, fordi faktisk stiger markedet rigtig meget, når det kommer til de ældres kærlighedsliv. Så hold øje med App Store eller Play butikken og før du ved det, så er jeg sikker på den perfekte app vil være der for dig som er senior. Indtil da, så benyt dig af dem der findes i dag, og som vi har beskrevet i denne artikel, de fungerer super fint og du kan jo justere din aldersgruppe på de forskellige apps, som vi har nævnt.