Find Filippinske Piger | 3 Bedste sider til Filippinsk dating 2020

Sådan kommer du i gang med filippinsk dating

filippinsk datingMåske er du allerede ved at komme i et forhold med en filippinsk kvinde, eller måske har du først lige fået øjnene op for kulturen og landet, og er nysgerrig nok til at ville lære mere. Uanset hvad, så er du nu kommet til det rette sted, hvor du kan få en introduktion til filippinsk dating. Filippinerne er et utroligt smukt land, og befolkningen er kendt for deres store og tæt knyttede familier, samt deres gæstfrie mentalitet overfor turister.

Det kan også være, at du har mødt en filippinsk kvinde, der allerede bor i Danmark. Her er det måske, i mange tilfælde, nemmere at se om der er kemi og om I har det godt i hinandens selskab. Det er først og fremmest fordi, at hun måske er født i Danmark og dermed taler dansk, eller hvis hun er en nylig tilflytter, så har hun allerede fået lidt af en forståelse for dansk kultur og traditioner. Det kan uden tvivl gøre jeres møder en del nemmere. Måske mødes I to gennem fælles venner, på arbejdet eller studiet – uanset hvad, så er det en fordel at sætte ind i filippinsk kultur, så du får en bedre forståelse for hendes kulturarv og hvad hun muligvis kunne forvente af en partner i et forhold.

Sådan finder du filippinske kvinder

filippinske kvinderDet er dog ikke altid at man mødes i fysiske omgivelser eller gennem fælles bekendte. I dagens datingkultur og med moderne teknologi, så er det blevet meget almindeligt at man udforsker sine muligheder over internettet og lære nye mennesker at kende online. Du har masser af valg når der gælder hvilken platform du foretrækker at være på, for der er næsten en datingside for hver type person, niche eller område du foretrækker. Hvis du specifikt går efter filippinske kvinder, så kan det bestemt være en fordel at vælge en side der netop specialiserer i dette. Her tilbyder mange måske også endda at give dig mere information om filippinsk kultur og hvordan man gebærder sig med dating når det er filippinske piger. Desuden, så ved at bruge disse specifikke datingsider, så er begge parter helt tydelige om hvad de ønsker. Mange filippinske kvinder ønsker at finde en udenlandsk partner, eller måske helt specifikt en dansk mand, og hvis du er på sådan en side, så er det også klart, at du ønsker en filippinsk dame.

Derudover er der de generelle, nationale datingsider, som f.eks. dating.dk der er rettet specifikt mod singler i Danmark. Men du kan også sagtens vælge at lave en endnu mere bred og generel søgning ved at vælge større, internationale sider. Her er der virkelig mange muligheder, og her kan du også møde filippinske piger der bor på Filippinerne. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du har et nogenlunde godt niveau af engelsk, for ellers kan det blive ret svært at etablere kontakt og få en fornemmelse for, om I passer godt sammen. Endelig så er der selvfølgelig også lokale sider, hvis du gerne vil finde en kvinde der allerede bor i Danmark. Mange dating apps har et lokalitetsfilter, så du nemt kan rette din søgning til, og vurdere, hvor langt væk din potentielle partner må være fra din by.

Hvis du dog ender med at møde og chatte med en spændende filippinsk kvinde som du vil på date med, så er der selvfølgelig nogle udfordringer i forhold til at ses hvis I enten bor i hver sin ende af Danmark, eller hun måske bor helt nede på Filippinerne. Det er en rigtig god idé at starte med beskeder, telefonopkald og videoopkald – så kan I se hinanden og tale rigtigt sammen, inden en af jer beslutter sig for at tage hele den lange rejse til den anden person. Der er selvfølgelig ret langt mellem Danmark og Filippinerne, så jo bedre forberedte I er, jo større chance er der for, at jeres første møde bliver en succes.

Hvis hun flyver til Danmark for at mødes med dig, så skal du gøre dit yderste for at være en god date, og en god vært. Det er en lang tur, så du bør vise dig fra din bedste side. Få ordnet håret og skægget, find pænt tøj frem til alle jeres dates, og puds skoene lidt ekstra. Der er ekstra bonus hvis du giver hende blomster når I mødes første gang.

Hvis alt går godt, og I beslutter jer for at starte en form for langdistanceforhold, så er det her hvor der kan komme udfordringer. Langdistance er uden tvivl ret hårdt og kræver, at I på forhånd har aftalt lidt om, hvor ofte I skal snakke sammen, ringe eller Skype sammen, og så videre. På den måde kan man holde kontakt og bevare gnisten indtil I skal mødes igen næste gang.

Kulturforskelle

hvordan er filippinske kvinderDer kan være mange spændende frynsegoder ved at udvide sin horisont og prøve at date andre end danske kvinder. Flippinerne har en rig historie og en fantastisk kultur, som du kan lære mere om gennem din partner. Det er en populær feriedestination, så hvis du vælger at besøge din udkårne i hendes hjemland, så kan du godt regne med at få en dejlig ferie ud af det. Du vil også få masser af ekstra point (måske især for familien) hvis du laver lidt benarbejde førhen og lærer lidt af sproget og deres traditioner. Det vil uden tvivl gøre jeres møde nemmere og mere behageligt.

Som udlænding på Filippinerne, eller hvis du blot har lært en filippinsk kvinde at kende i Danmark, så er der derfor masser at lære og suge til sig. Det er godt at blive lidt udfordret på sine egne normer. Af og til kan man selvfølgelig opleve, at kulturene kan ramle lidt sammen hvis I er uenige om noget – men jo større forståelse der er for hinandens kulturer, jo nemmere er det at tale om tingene og gå på kompromis. Så hvis du er frisk på at date en filippinsk kvinde, så er det bare med at starte søgningen. Held og lykke!