Senior dk anmeldelse » Se fordele, ulemper og priser her

Anmeldelse af Senior.dk – seriøs datingside for aktive seniorer

Der er ingen grund til at kærlighedslivet skal gå i stå så snart man har nået en lidt mere moden alder. Der findes i dag et stort udvalg af datingsider og dating apps. Mange af dem har valgt at fokusere på en bestemt niche, så brugerne kan finde det helt perfekte match for dem. En af de største datingsider der henvender sig til ældre brugere, er Senior.dk.

Senior dk som virksomhed

Senior dk blev lanceret i 2012 og er et danskejet selskab med base i Viborg. Siden tilbyder gratis dansk kundeservice og har generelt fået gode anmeldelser hos de fleste hjemmesider. Deres overskuelige design bliver især fremhævet, plus at inaktive eller falske profiler jævnligt bliver fjernet så man ikke spilder tiden. Senior.dk ønsker at være Danmarks største mødested når det gælder seniordating, uanset hvor i landet man er fra.

Behov

Seniordating er helt klart oplagt til folk på 50 eller over som måske søger kærligheden eller blot forsøger at finde nye mennesker uden at være begrænset af hvor man bor. Senior dk dækker hele landet og man kan også bruge siden til at finde nye venner. Derudover har siden også artikler om dating, der går under navnet ”Senior Tidende”. Hvis man ikke er til hjemmesiden og dating over computeren, så har Senior.dk også en app man kan bruge. Som det er tilfældet med mange andre af de ’gamle’ datingsider, så er appen dog en anelse mere besværlig at bruge end over computer – men mange der netop benytter sig af seniordating, besøger typisk også siden via desktop.

Senior dk pris

Hvis du er i tvivl om senior dk er den rette dating side for dig, så har du mulighed for at oprette dig som et gratis medlem først. Som gratis medlem kan du oprette og udfylde din profil. Dette inkluderer brugernavn, fødselsdato, profiltekst og profilbillede. Du kan nemt klikke dig rundt på siden og udforske profiler og funktioner, men hvis du ønsker at komme i gang med at skabe nye relationer og komme i kontakt med folk, så er det nødvendigt at købe medlemskab. Hjemmesiden er flere slags abonnementer til forskellige priser, så uanset om du bare gerne vil afprøve hjemmesiden i en måneds tid eller ønsker at købe et længere abonnement på seks måneder, så kan du nemt finde det. Månedsabonnementet koster 125 kroner om måneden, tre måneder koster 83 kroner om måneden, og hvis du køber for seks måneder, så kommer prisen ned på 63 kroner om måneden.

Møde singler på senior dk


Kønsfordelingen på Senior.dk er nogenlunde jævnlig, især i forhold til visse andre online datingsider. Der er ca. 54% kvinder og 46% mænd. En overvægt af kvinder på en datingside er en sjældenhed, men det er helt klart et plus ved siden hvis man er en mand der søger en kvinde.

Senior dk teamet opfordrer også til at man ikke blot søger efter sin næste livspartner. Det kan også være at du leder efter en ny ven, rejsemakker eller dansepartner – hvis bare du er ærlig og åben i fællesskabet, kan du være heldig at møde en masse nye relationer i dit liv.

Konklusion

Vi kan hurtigt konstatere at Senior dk er den oplagte side til folk på 50 år eller over, som ønsker at finde jævnaldrende der står på nogenlunde samme sted i livet som dem selv. Hjemmesiden tilbyder flere forskellige slags abonnementer så man selv bestemme hvor længe man vil binde sig og hvilken månedspris der passer en bedst. En anden fordel ved siden er også, at den ikke kun henvender sig til dem der kun ønsker at date, men også til folk der søger nye fællesskaber og venskaber. 

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv også at besøge 40 plus dk, 50 plus match.