Single.dk anmeldelse – Se fordele, ulemper og priser 2020

Hvordan virker Single.dk?

Single.dk anmeldelse, test 2020

Single.dk er også en dansk hjemmeside og en af dem der oftest figurer i reklamer og lignende. Hjemmesiden er sikker og ejet af et registreret dansk firma. Lige som mange andre datingsider i Danmark, har Single.dk fuldstændig det samme koncept. Det der måske får Single.dk til at skille sig en smule ud fra andre dating sider, er at man skal gå lidt mere i dybden med sin beskrivelse af udseendet. Der findes flere parametre, men så længe du er ærlig, så virker det også til at forventningsafstemme lidt med de mennesker du skriver med. Single.dk er også rettet mod folk der søger en partner og ikke nødvendigvis kun vil score uden noget forpligtende, så der er lidt for alle på siden.

Priser på Single.dk

hvad koster single.dkHvordan ser det ud i forhold til priser på Single.dk? Siden er som udgangspunkt gratis og har så et ”guldmedlemskab” man kan vælge at blive en del af. Hvis man vælger løsningen med betaling, får man flere funktioner og muligheder på siden, så man får den fulde oplevelse. Prøv først at teste siden af gratis og sammenlign den med andre sider – Single.dk er blandt top 10 af dating sider i Danmark. Et medlemskab kan købes via kort eller sms. Nogle gange kører de også tilbud hvor man kan få en lav pris den første måned eller to, inden abonnementet går op i pris.

App eller hjemmeside

Hvis du opretter dig på Single.dk, kan du vælge mellem at benytte en app eller hjemmeside. Hvis du ikke har en præference fra start af, så kan du gå ind på Trustpilot og tjekke hvad brugerne synes bedst om, hvilket i Single.dk’s tilfælde er hjemmesiden. Anmeldelser skriver at appen ganske enkelt er for gammeldags sammenlignet med andre datingsider som er blevet udviklet specifikt for smartphones, og dette kan bl.a. afskrække de unge brugere fra at bruge siden. Unge bruger helst smartphones, men der er dog folk i alle aldersgrupper inde på siden, selvom segmentet fra 25 år og op har en lidt større andel af brugere.

Single.dk Screenshot NY 2020

Konklusion – Single.dk anmeldelse

Hvis du gerne vil øge dine chancer for succes på Single.dk, så skal du huske et profilbillede. Selvom hjemmesiden har mange funktioner hvorpå du kan beskrive dit udseende, så har vi en tendens til kun at fremhæve alle de sider vi selv synes er gode, og så lyve lidt om vores usikkerheder. Hvis du bruger et pænt, vellignende foto, så er du sikker på at du kan tiltrække din drømmepartner og få mere kontakt med andre brugere. Derudover skal du også finde på et par gode samtalestartere – tag udgangspunkt i folks profiler, eller find ud af hvad I har tilfælles. Så virker du langt mere oprigtig og der er bedre chance for at få svar. Du skal også huske selv at skrive en lille profiltekst der viser noget om hvilken person du er.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så prøv at tjekke Partner Med Niveau og dating.dk