Spørgsmål til kæresten – 12 gode og dybdegående spørgsmål

Spørgsmål til kæresten – læs gode spørgsmål du kan spørge din kæreste om her!

Spørgsmål til kæresten 2020Uanset om du først lige er kommet i fast parforhold, eller du har haft din kæreste igennem flere år, så er det altid interessant at bruge en aften på at gennemgå spørgsmål, quizzes og lignende. Man kan altid lære mere om den anden person. Det er især effektivt hvis I først lige er kommet i et forhold eller er i gang med dating, for så er det ikke sikkert, at I endnu kender til en masse skæve ting, facts og lignende om hinanden. Det er helt okay! I de første måneder af forholdet er man alligevel mere eller mindre på en lyserød sky. Man er fuldstændig opslugt af hinanden og bruger allerhelst så meget tid som muligt i selskab med sin udkårne. Det er naturligt. Her kommer spørgsmålene ind som et nyttigt, og ligefremt hyggeligt redskab, til hurtigere at lære mere om hinanden.

Spørgsmålene til din kæreste kan også sagtens bruges hvis I har været sammen i flere år. Man tror nogle gange at man kender hinanden ud og ind, men det er ganske enkelt forkert. Der er altid mere man kan lære – eller man kan tale om noget, som man ellers ikke rigtig har tænkt meget over før. Det giver jeres relation en helt ny dybde, og I bliver måske også mindet om de små quirks og ekstra information om hinanden, som gjorde at I blev forelskede i første omgang. Det kan måske endda hjælpe med at finde gnisten frem igen, hvis der er gået for meget hverdag i tingene og for meget overfladisk snak. Det er lidt en risiko, når man kender hinanden godt – pludselig er der ikke et nært så stort behov for at stille dybe spørgsmål, hvilket er en skam. Der skal selvfølgelig også være plads til masser af smalltalk og praktiske ting, men man mærker først dybden og kærligheden i sit forhold når man bruger kvalitetstid sammen. Det er vigtigt at holde fast i.

Faktisk kan spørgsmålene også udgøre en ret hyggelig og sjov date night. Især når man er i vinterhalvåret og ikke rigtig orker at gå udenfor i det kolde, blæsende vejr, men allerhelst vil sidde sammen på sofaen og dele et glas vin eller nogle snacks. Så er det nemt lige at trække nogle spørgsmål frem, og sætte sig godt til rette. Det kan først virke lidt opstillet, måske, hvis man er vant til ”ekstern” underholdning, såsom en serie, film, parmiddag eller lignende. Men når først I er inde i rytmen, så er det overraskende underholdende. Så få tændt stearinlysene, sæt lidt hyggeligt musik på, find chokolade eller the frem, og brug noget kvalitetstid sammen.

Stil de gode spørgsmål til kæresten

frække spørgsmål til kærestenDer er flere måder man kan komme i gang med at stille spørgsmål til kæresten. I kan selv finde på jeres egne undervejs, selvom mange typisk godt kan have svært ved det lige i øjeblikket. I kan også skrive spørgsmål ned i forvejen på papir eller på telefonen, så det er nemt at finde frem når I skal i gang. Men en anden populær måde er også at finde en online quiz eller en række spørgsmål på nettet, som man hurtigt kan finde frem og komme i gang med. Så skal I ikke længere tænke på at skulle finde på en masse, eller overtænke hvilke spørgsmål I helt præcist stiller – det har internettet sørget for allerede.

Hvilke spørgsmål kan du stille til kæresten?

Hvilken type spørgsmål du specifikt kan stille, handler selvfølgelig om dig og din partners personlige grænser. Hvis I har været sammen i lang tid, så har I måske allerede en god fornemmelse for det, eller måske kender I bare hinanden ud og ind, så der ikke rigtig er behov for at sortere udenom de mest nærgående spørgsmål. Hvis det derimod er et helt nyt forhold og hele ideen med dating stadig er ny, så er det en god idé at holde sig til de mere uskyldige spørgsmål, og spørgsmål som man måske helt naturligt kunne finde på at stille i en almindelig samtale. Det er en sikker tommelfingerregel hvis I stadig er ved at lære hinanden at kende, så jeres date night ikke udvikler sig i en negativ retning. Det ville være en skam!

Gode spørgsmål til ham

Vi har samlet en række spørgsmål til mændene som du kan stille. Du kan enten gennemgå listen en efter en, eller du kan bare plukke de ud som du foretrækker!

 1. Hvad var dit førstehåndsindtryk af mig?
 2. Hvornår indså du, at du var blevet forelsket i mig?
 3. Hvad er det bedste ved vores forhold?
 4. Er der noget du føler vi skal forbedre ved vores forhold?
 5. Hvilke tre ting synes du bedst om ved mig?
 6. Hvilken ting savner du ved mig eller vores forhold?
 7. Hvad er dit yndlingsminde for os?
 8. Hvad håber du at opnå indenfor de næste fem år?
 9. Hvordan foretrækker du at modtage kærlighed?
 10. Hvad beundrer du mest ved din bedste vens forhold?
 11. Hvem af dine venner tror du bliver gift til sidst (eller aldrig)?
 12. Er der et sted du gerne vil rejse hen sammen med mig?

Gode spørgsmål til hende

Vi har selvfølgelig også nogle spørgsmål til de kvindelige deltagere – bemærk at mange af dem (selvfølgelig) er gengagere fra spørgsmålene til mændene!

 1. Hvad var dit førstehåndsindtryk af mig?
 2. Hvornår indså du, at du var blevet forelsket i mig?
 3. Hvad er det bedste ved vores forhold?
 4. Er der noget du føler vi skal forbedre ved vores forhold?
 5. Hvilke tre ting synes du bedst om ved mig?
 6. Hvilken ting savner du ved mig eller vores forhold?
 7. Hvad er dit yndlingsminde for os?
 8. Hvad håber du at opnå indenfor de næste fem år?
 9. Hvordan foretrækker du at modtage kærlighed?
 10. Hvad beundrer du mest ved din bedste venindes forhold?
 11. Hvem af dine veninder tror du bliver gift først?
 12. Hvilken madret elsker du, at jeg laver til dig?

 

Tilføj gerne dine egne spørgsmål!