Ukrainske kvinder: En guide til ukrainsk dating for danskere

Vil du gerne date ukrainske kvinder?

ukrainske kvinderUkraine er et enormt stort, men desværre ofte overset land. Det har i mange år ligget i skyggen af storebroren i form af Rusland, men flere og flere er ved at få øjnene op for landets særlige kultur, smukke landskaber og livlige byer. Derudover er landet også overraskende tæt på – vi befinder os stadig på det europæiske kontinent, og det er derfor ikke særlig meget rejsetid, i forhold til hvis du udvidede din søgen til f.eks. Thailand og andre asiatiske lande. Ukraine er et meget smukt land, med en rig kulturarv der har præg af mange forskellige typer indflydelse.

Datingmarkedet har været under hastig udvikling de sidste mange år, så du er ikke længere begrænset til at skulle lede efter kærligheden i din egen by eller nærområde. Nu kan du også udforske hvilke muligheder der findes internationalt and meet Ukrainian brides online! Kun fantasien sætter reelt grænser, men du skal selvfølgelig også være klar over de praktiske udfordringer der følger, hvis du indleder en relation til en person i et andet land. På et eller andet tidspunkt skal I trods alt mødes fysisk, og det kan også være hårdt at være adskilt i længere perioder. Til gengæld kan du møde en helt anden kultur og lære et menneske med et andet verdenssyn at kende, som ikke nødvendigvis kender til de danske kulturelle normer. Det kan være utroligt berigende for begge partner, og hvem ved? Måske er dit livs kærlighed i Kiev? Der er kun en måde at finde ud af det på.

Hvorfor skal du vælge en ukrainsk kvinde?

hvorfor skal du vælge en ukrainskUanset om du vælger at afprøve online dating (Og faktisk også baltisk dating og asian dating) på sider der er specialiserede i internationale parforhold, eller du er interesseret i at møde ukrainske kvinder i Danmark, så er det godt at vide lidt mere om hvad der kendetegner dem og den kultur de er opvokset med. Først og fremmest, så er det måske lidt af et frisk pust, hvis du udelukkende har datet danske kvinder førhen. Det kan være spændende og give dig helt nye perspektiver.

Derudover så er ukrainske kvinder også kendt for deres skønhed. Måske er denne viden ikke lige så velkendt, som f.eks. den meget klassiske stereotype idé om russiske kvinders skønhed, men da de reelt set er nabolande, så giver det god mening at ukrainske kvinder også har utrolig gode gener. Derfor kan du godt være heldig at møde en ukrainsk skønhed, som også finder dig attraktiv. Ukrainske piger går også meget op i skønhedspleje og at vedligeholde et flot, elegant udseende. Det gælder for alle aldersgrupper, både unge og ældre kvinder. Du kan især se det på f.eks. sociale medier, hvor mange af disse østeuropæiske kvinder er en hel liga over andre kvinder, især f.eks. på Instagram.

En anden ting, der også er typisk for kvinder fra Ukraine og andre østeuropæiske lande er, at mange af dem stadig holder sig til de klassiske kønsroller. Hvis det er noget du selv identificerer dig lidt med, så er det selvfølgelig gode nyheder. Det betyder, at den ukrainske kvinde gerne vil have overblikket når det gælder huslige pligter, går op i at lave god mad til sin familie, og generelt holde styr på jeres fælles hjem. På den anden side, så regner hun med at du klarer de mere ”eksterne” pligter. Hun vil have en mand der kan forsørge hende og jeres familie, og være en stærk mand hun kan læne sig op ad. Det skal du vise tidligt under jeres dates, så hun kan føle sig tryg sammen med dig.

Derfor giver det også god mening, at en ukrainsk kvinde går op i økonomisk stabilitet. Du skal tjene penge til familien, og hun ønsker et solidt fundament inden der bringes børn ind i billedet. Mange ukrainere har oplevet økonomisk nedgang og måske endda fattigdom, så det er der mange der er meget bevidste om.

Apropos familie, så er det selvfølgelig også noget ukrainske piger går meget op i. Mange af dem kommer selv fra store, tæt knyttede familier hvor man er vant til at dele og hjælpe hinanden. Derudover er deres mødre og bedstemødre typisk meget viljestærke, handlekraftige kvinder, så de har haft nogle stærke rollemodeller at se op til. De ukrainske kvinder der ønsker at stifte egen familie, er også klar på at tage hånd om børneopdragelsen, så de får velopdragede, respektfulde børn som kan hjælpe til i familien.

Hvad skal du vide inden du kaster dig ud i dating med en ukrainske kvinder?

ukrainsk dating for danskereFørst og fremmest, så er mange ukrainske kvinder måske lidt tilbageholdende og introverte under de første par dates. Det er helt normalt. Hun skal lige lære dig at kende og se dig an, før hun kan slappe af og åbne sig mere op i dit selskab. Derfor foretrækker hun også, at du som mand tager initiativet og finder ud af hvad I skal lave, sørger for at være en gentleman, og betaler regningen.

Det betyder dog ikke, at din ukrainske date ikke selv har en mening om noget, for det har hun helt bestemt. Hun vil bare først gerne se dig an, og se hvad du har at tilbyde hende, inden hun beslutter sig for at give dig en chance. Derfor skal du også give det bedst mulige førstehåndsindtryk. Sørg for at være velklædt med nypudsede sko, få skægget trimmet og generelt se velsoigneret ud. Det giver dig en masse gode pluspoint, for ukrainske kvinder går op i, at deres mand ser præsentabel ud i offentligheden – ellers ville hun skamme sig over dig, og du ville næppe få en date nummer to.

Vi håber, at du kunne bruge disse tips til ukrainsk dating. Hvis du forbereder dig godt, sætter dig ind i deres kulturelle normer, og behandler din date godt, så er der stor chance for succes. Den nemmeste måde at møde kvinder på, og komme i gang med ukrainsk dating, er ved at gå ind på hjemmesider der er specialiseret til formålet. Her ved begge parter hvad de gerne vil have – for hende, en dansk mand, og for dig, en ukrainsk kvinde.