Victoria Milan dk anmeldelse » Se fordele, ulemper og priser her

Anmeldelse af Victoria Milan – Danmarks frækkeste mødested

Victoria Milan Screenshot NY 2020

Da Victoria Milan ramte Danmark for et par år siden med et budskab om at følge sin passion og introducere nye ting i sit liv, herunder affærer, var der meget kritik af hvordan hjemmesiden blev brandet. Siden er henvendt til gifte og samboende der ønsker en affære – hvad end det er anonymt og online flirt, på tværs af landegrænser eller en engangsaffære. Derudover henvender siden sig også til folk der ønsker at eksperimentere mere på en diskret måde; måske vil man gerne møde swingere, udforske en kink eller fetish, eller have en trekant. Victoria Milans koncept er meget unikt og ikke noget den almindelige dating side beskæftiger sig med.

Victoria Milan som virksomhed

victoria milan rabatkodeVictoriaMilan.dk er registreret på Malta, men har hjemmesider til hele Norden. På den danske side reklamerer de med mere end 254.000 danske medlemmer, så der er rig mulighed for at møde mennesker på siden og få kontakt. Derudover har de også en knap der reklamerer med en garanti om at finde en affære på under seks timer. På hjemmesiden har Victoria Milan en side til kundeservice samt besvarelse af de oftest stillede spørgsmål, hvilket kan spare nye brugere en hel del tid.

Behov

Victoria Milan er ret specifik i forhold til hvilke slags brugere der søger ind på siden og opretter sig – nemlig gifte og folk i parforhold der ønsker affærer og man kan finde mange forskellige ønsker og behov derinde. Er du til S&M, hvilken slags affære vil du have, osv. Man skal være ret opmærksom på, at man får mest ud af siden hvis man opretter sig med et klart formål og en god idé om hvad man søger.

Victoria Milan kan både bruges via desktop på computeren eller som app til iPhones, ligesom mange andre normale dating apps, hvilket gør det meget nemmere og fleksibelt at bruge sidens tjenester.

Victoria Milan priser

Victoria Milan anmeldelse, test 2020

Så Victoria Milan kører en lidt anderledes stil end de fleste andre datingsider og stiller lidt højere krav til deres brugere, hvilket man også kan ses i deres priser. Dette giver fint mening, da de trods alt ønsker at beskytte deres brugeres privatliv og gerne vil undgå at siden bliver væltet af falske profiler. Pris for en måneds medlemskab koster 399,- medmindre du er heldig at have en rabatkode eller lignende. Dog er prisen lavere for en længere bindingsperiode – helt ned til 199 om måneden for et års medlemskab, men du kan også vælge 3 eller 6 måneder, så du kan vælge den mulighed der passer perfekt til dig.

Møde singler på Victoria Milan

Der er ingen tvivl om at denne side er henvendt til gifte og folk i parforhold, men derudover kan man også møde singler der ønsker affærer uden de samme forpligtelser som normal dating, og med lidt mere spænding. Der er helt klart mere fokus på sexdating sammenlignet med de traditionelle datingsider, men der er masser af forskellige ting at vælge imellem – måske vil du have en online flirt, international affære, eller andet. Normalt vil man tage udgangspunkt i brugernes anmeldelser på f.eks. Trustpilot, men lige med denne side kan det godt være svært, da de fleste anmeldelser ikke er fra folk der reelt bruger siden men folk der er forargede over sidens formål og målgruppe. Af og til kan man dog godt finde en anmeldelse fra rigtige brugere.

Konklusion

Generelt så virker Victoria Milan seriøs om deres koncept og har lidt højere adgangskrav end normale brugere, så siden kan bevare sin diskretion og seriøsitet. Det er positivt at Victoria Milan ikke blot fokuserer på affærer, men også er åben for folk der vil udforske fetischer, kinks og lignende.

Hvis du er interesseret i andre datingsider, så tjek også Sexhunt dk og C Date.

 
Code3: